Workshops

Workshops
regel 2

Creatief met Speksteen

doel: Leren beeldhouwen in speksteen door zelf een beeld te maken.

Wij zorgen voor een ontspannen sfeer en jij beleeft een lekker verzorgde creatieve dag!

Workshops op zaterdag:
(ook leuk voor bv. verjaardag, Sinterklaas of Kerst. om cadeau te geven of te vragen! Een kadobon kunt u voor elk bedrag bestellen.) De workshop geven wij ook graag op de door u gewenste lokatie, bv festiviteit of bv heidag met evt. een door u gekozen samenwerkings thema!

Op de workshop maakt u in een dag zelf een beeld van speksteen. U krijgt informatie over de historie en toepassingsmogelijkheden van deze mooie steensoort. Daarnaast leert u de techniek en krijgt u individueel tips. Zowel beginners als gevorderden hebben een inspirerende dag!

 22-11-’14 vol 17-1-’15 14-3-’15
25-10-’14 14-2-’15 18-4-’15 Bepaal zelf een datum v.a. 6 personen

tijd: 10 – ca 16.00 uur
Kosten: € 50,- p.p. per workshop.
inclusief:1 speksteen, gebruik van gereedschap en materialen, koffie en thee. U dient zelf een broodje mee te nemen voor de lunch;  karne-/ melk is aanwezig.

Voor speciale gelegenheden organiseren wij ook compleet verzorgde dagworkshops voor 6 -10 deelnemers voor € 50,- p.p. incl. een gratis speksteen (bv. familie-, vriendinnen, vrijgezellen, collega’s-workshop!) Een grotere groep op een door u gewenste locatie en datum is bespreekbaar!

De korte workshop van ca. 3 uur kost € 30,- (incl. een gratis speksteen, gebruik van materiaal, gereedschap, koffie/ thee). (vanaf 6 personen of € 175,- bij minder deelnemers)