Author Archives: dekeet

Expositie “Kunstkriebels” 6 en 7 april 2019; Kunst Sale!

Alle kunstenaars van het kunstkollektief De School in Hillegom zijn present tijdens de expositie om hun uiteenlopende en gevarieerde kreatieve werk te tonen.  Tevens wordt een aantal beelden in speksteen tegen spektakelprijzen te koop aangeboden tijdens de unieke KunstSale ivm atelier-opruiming. Geopend van 13 – 17 uur.

beeld Wim Wissingh

beeld Wim Wissingh

De workshop op uw locatie

Heeft u een programma waarbij een workshop beeldhouwen in speksteen past, dan komen we met alle steen, gereedschap en materialen naar u toe. Aan de workshop kan iedereen die wil meedoen en levert een blijvend aandenken op, zowel zichtbaar als in gedachten aan een creatieve dag! De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de reisafstand.

Interesse? Bel of e-mail!

Kinderworkshops

Kinder workshops
regel 2

Kinderworkshop

Een creatieve kinderworkshop is heel speciaal! Bijv. met een verjaardag. Ieder maakt een sieraad of een beeldje van speksteen in ca. 2 1/2 uur. Kosten incl. steen, frisdrank/ lekkernij € 125,00  / max 8 kinderen van 8 – 12 jaar.

Mail uw aanmelding s.v.p. aan: [email protected]

Op afspraak zijn ook sculpturen in speksteen in de galerie Atelier De Keet in Hillegom te bezichtigen en te koop!

 

Ook voor creatieve kinderpartijtjes! ca. 2 1/2 uur ; max 8 kinderen leeftijd ca. 8-12 jaar; incl. speksteen, werkmateriaal, frisdrank € 125,00 all-in

Cursussen

Curcussen
regel 2

Cursus Beeldhouwen in Speksteen:

De cursus is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderde cursisten.Het leren van de techniek in combinatie met het geven van persoonlijke adviezen stimuleren u tot het ontwikkelen van een eigen stijl. Een cursus bestaat uit 6 keer. Daarna kunt u er voor kiezen om een volgende cursuskaart voor 6 keer te kopen. U kunt ook zelf een steen meebrengen.

op 9-1-2019 start de woensdagcursus ; Tijd: 9.30 -11.30 uur;  

Kosten: € 75,- (cursuskaart voor 6 ochtenden en steeds verlengbaar),
inclusief: 1 gratis speksteen, werkmateriaal, koffie, thee!

Nb. U kunt uw afspraak van uw cursuskaart tot 1 week vooraf verzetten naar een nieuwe datum!