Author Archives: dekeet

Kunstroute Lisse Bollenstreek 6 & 7 oktober 2018

De soroptimistenclub organiseert een kunstroute voor de vrouwenschool in Kafoutine in Senegal. Graag doe ik hier aan mee.

We dragen ons spek 🙂 -steentje bij met mooie beelden bij  Zorge en Belevingsboerderij Buurman Toon, De Baan 37, 2377 CB, Oude Wetering.

Van 12 -17 uur. Je kunt ook een prijs winnen door te komen kijken en er zijn hapjes en drankjes!

alle info zie svp  https://www.facebook.com/Bollenstreek-Kunstroute-1944976278867465/

Open Huis De School

poster open huis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 tonen de kunstenaars van De School hun ateliers. Ze vertellen over hun creatieve uitingen. Wil je testen hoe hard speksteen is dan mag je het proberen!
Ook zijn er diverse optredens gepland. De officiële opening is op zaterdag 15 uur door Frenk van der Linden.

Start speksteencursus woensdag 11-10-2017

In zijn sfeervolle atelier in De School in Hillegom gaat het nieuwe seizoen van start. De cursus wordt gekenmerkt door een diversiteit aan enthousiaste speksteencursisten. Ieder werkt op zijn eigen nivo, maar vooral met plezier. Bij de vormgeving wordt desgewenst ondersteuning gegeven. Zo ben je steeds op zoek naar nieuwe inspiratie en wordt een eigen stijl ontwikkeld!

Kunstmarkt Warmond zondag 28-8

Al enkele jaren mogen we meedoen met de gezellige kunstmarkt in het sfeervolle Warmond. We hebben weer aantrekkelijke beelden in steen en gebronsd keramiek te koop! En mocht je geïnspireerd raken om zelf te beginnen met beeldhouwen dan geven we je graag alle info over workshops en cursussen. Tot ziens!