Author Archives: dekeet

Open Huis De School

poster open huis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 tonen de kunstenaars van De School hun ateliers. Ze vertellen over hun creatieve uitingen. Wil je testen hoe hard speksteen is dan mag je het proberen!
Ook zijn er diverse optredens gepland. De officiële opening is op zaterdag 15 uur door Frenk van der Linden.

Start speksteencursus woensdag 11-10-2017

In zijn sfeervolle atelier in De School in Hillegom gaat het nieuwe seizoen van start. De cursus wordt gekenmerkt door een diversiteit aan enthousiaste speksteencursisten. Ieder werkt op zijn eigen nivo, maar vooral met plezier. Bij de vormgeving wordt desgewenst ondersteuning gegeven. Zo ben je steeds op zoek naar nieuwe inspiratie en wordt een eigen stijl ontwikkeld!

Kunstmarkt Warmond zondag 28-8

Al enkele jaren mogen we meedoen met de gezellige kunstmarkt in het sfeervolle Warmond. We hebben weer aantrekkelijke beelden in steen en gebronsd keramiek te koop! En mocht je geïnspireerd raken om zelf te beginnen met beeldhouwen dan geven we je graag alle info over workshops en cursussen. Tot ziens!

Kunstmarkt Heemstede zondag 12 juni

Het is weer tijd voor de sfeervolle kunstmarkt op de Jan van Goyenstraat in Heemstede. Er is een groot aanbod van veel verschillende landelijke kunstenaars. Ook wij staan er met een kraam vol beelden in speksteen en keramiek. Natuurlijk vertellen we ook graag over de leerzame en gezellige workshops en cursussen in speksteen. Behalve in ons atelier in Hillegom komen we we ook workshops op lacatie verzorgen! W e hopen je op de markt te treffen! Misschien ben je wel op zoek naar een bijzonder kado…..

vrijdag 20 mei extra workshop beeldhouwen in speksteen

Vrijdagmiddag van 14 – 17 uur kun je kennis maken met beeldhouwen. Al doende leer je de de techniek om van een speksteen een eigen beeldje te maken. In 1 middag ervaar je hoe het werken met speksteen bevalt! En kun je kiezen om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te verfijnen! All-in kosten € 35,- pp. Neem je de creatieve uitdagingspeksteen 002 aan?

Lente expositie Daydreams & Nightmares

Op zaterdag 19 en zondag 20 maart houden de 11 kunstenaars van kunstenaars collectief De School een boeiende expositie. Behalve schilderijen,beelden en 3D kunst worden er diverse optredens verzorgd met Dans en muziek! Open va 12 – 17 uur! Van harte welkom! Zie ook website van www.deschoolhillegom.nl