Author Archives: dekeet

Kunstroute Lisse Bollenstreek 6 & 7 oktober 2018

De soroptimistenclub organiseert een kunstroute voor de vrouwenschool in Kafoutine in Senegal. Graag doe ik hier aan mee.

We dragen ons spek 🙂 -steentje bij met mooie beelden bij  Zorge en Belevingsboerderij Buurman Toon, De Baan 37, 2377 CB, Oude Wetering.

Van 12 -17 uur. Je kunt ook een prijs winnen door te komen kijken en er zijn hapjes en drankjes!

alle info zie svp  https://www.facebook.com/Bollenstreek-Kunstroute-1944976278867465/

Open Huis De School

poster open huis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 tonen de kunstenaars van De School hun ateliers. Ze vertellen over hun creatieve uitingen. Wil je testen hoe hard speksteen is dan mag je het proberen!
Ook zijn er diverse optredens gepland. De officiële opening is op zaterdag 15 uur door Frenk van der Linden.

Start speksteencursus woensdag 11-10-2017

In zijn sfeervolle atelier in De School in Hillegom gaat het nieuwe seizoen van start. De cursus wordt gekenmerkt door een diversiteit aan enthousiaste speksteencursisten. Ieder werkt op zijn eigen nivo, maar vooral met plezier. Bij de vormgeving wordt desgewenst ondersteuning gegeven. Zo ben je steeds op zoek naar nieuwe inspiratie en wordt een eigen stijl ontwikkeld!

Kunstmarkt Warmond zondag 28-8

Al enkele jaren mogen we meedoen met de gezellige kunstmarkt in het sfeervolle Warmond. We hebben weer aantrekkelijke beelden in steen en gebronsd keramiek te koop! En mocht je geïnspireerd raken om zelf te beginnen met beeldhouwen dan geven we je graag alle info over workshops en cursussen. Tot ziens!

Kunstmarkt Heemstede zondag 12 juni

Het is weer tijd voor de sfeervolle kunstmarkt op de Jan van Goyenstraat in Heemstede. Er is een groot aanbod van veel verschillende landelijke kunstenaars. Ook wij staan er met een kraam vol beelden in speksteen en keramiek. Natuurlijk vertellen we ook graag over de leerzame en gezellige workshops en cursussen in speksteen. Behalve in ons atelier in Hillegom komen we we ook workshops op lacatie verzorgen! W e hopen je op de markt te treffen! Misschien ben je wel op zoek naar een bijzonder kado…..

vrijdag 20 mei extra workshop beeldhouwen in speksteen

Vrijdagmiddag van 14 – 17 uur kun je kennis maken met beeldhouwen. Al doende leer je de de techniek om van een speksteen een eigen beeldje te maken. In 1 middag ervaar je hoe het werken met speksteen bevalt! En kun je kiezen om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te verfijnen! All-in kosten € 35,- pp. Neem je de creatieve uitdagingspeksteen 002 aan?